Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όπως είναι γνωστό την Τετάρτη 9/3/2011 συζητούνται στο Συμβούλιο της Επικρατείας δέκα (10) αιτήσεις ακυρώσεως κατά των ΧΥΤΑ Γραμματικού και Κερατέας εκ των οποίων οι οκτώ (8) αφορούν τον ΧΥΤΑ Γραμματικού.
Είναι δεδομένο δε ότι μια από τις συνέπειες του μεγαλειώδους αγώνα του λαού της Κερατέας είναι η συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων γενικά και ειδικά για τον Περιφερειακό Σχεδιασμό της Αττικής καθώς και για την εσφαλμένη χωροθέτηση ΧΥΤΑ σε Γραμματικό και Κερατέα να ευρίσκεται στην καθημερινή επικαιρότητα. Ακόμα δε περισσότερο για τον ΧΥΤΑ Γραμματικού μετά και την έκδοση του πορίσματος των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.
Ενόψει των ανωτέρω είναι σαφές ότι ο αγώνας κατά των ΧΥΤΑ ευρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμο και κομβικό σημείο τόσο σε πολιτικό όσο και σε επιστημονικό και νομικό επίπεδο και για το λόγο αυτό πολλοί είναι αυτοί που με διάφορους τρόπους έχουν προσπαθήσει και θα συνεχίσουν να επιχειρούν να πλήξουν και να ανακόψουν την επίπονη πορεία προς την τελική δικαίωση.
Για το λόγο αυτό η Επιτροπή Αγώνα κατά των ΧΥΤΑ οφείλει να ενημερώσει ότι τόσον οι θέσεις της όσον και οι ενέργειες της ίδιας ή μελών της θα αναρτώνται στο blog που έχει δημιουργήσει (oxixyta.blogspot.com) και θα αποστέλλονται από το αντίστοιχο email του blog ( oxixyta@gmail.com ). Θέσεις που αναρτώνται σε άλλα τοπικά blogs, ανεξάρτητα από το περιεχόμενό τους, δεν εκφράζουν την Επιτροπή Αγώνα κατά των ΧΥΤΑ .

Γραμματικό 8 Μαρτίου 2011
Επιτροπή Αγώνα κατά των ΧΥΤΑ

oxixyta.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου