Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !

ΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!


Πολίτες του Νέου Δήμου Μαραθώνα ( Γραμματικού - Βαρνάβα - Νέας Μάκρης - Μαραθώνα ) , Πολίτες του Νομού Αττικής , μην ανέχεστε περαιτέρω υποτίμηση της νοημοσύνης σας από τους αυτοδιοικητικούς ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το ΕΠΙΣΗΜΟ site του Νέου Δήμου Μαραθώνα ( marathon.gr ) :


1. ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ ΛΟΥΙΖΟΥ .. :

Από το site του Δήμου Μαραθώνα :
Χαιρετισμός Δημάρχου
'' Ως Δήμαρχος Μαραθώνος πιστός στην αρχή ότι «υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης» σας καλωσορίζω στον κυβερνοχώρο και στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου μας. Με την αξιοποίηση του διαδικτύου, όλοι μας φιλοδοξούμε ο χώρος αυτός να αποτελέσει ένα εύχρηστο εργαλείο στην επικοινωνία του Δήμου με τους Δημότες του και τους επισκέπτες του. Μέσα από τη σελίδα αυτή, η πόλη μας, προικισμένη πλουσιοπάροχα από τη φύση, σύγχρονη, καλαίσθητη, αρμονική και φιλική, ανοίγει ακόμα ένα παράθυρο γνωριμίας σε κάθε πολίτη από κάθε γωνιά της γης. ''


2. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ! ( Δεν γνωρίζουν στον Δήμο Μαραθώνα ότι πρόκειται για ΧΥΤΑ & όχι ΧΥΤΥ ;!! ) :

Από το site του Δήμου Μαραθώνα ( Δημοσκόπηση ! ) :
'' ΔημοσκόπησηΠοιο από τα παρακάτω θεωρείτε το σοβαρότερο απο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο νέος ενιαίος Δήμος Μαραθώνος.
Ο ΧΥΤΥ στο Γραμματικό
Οι Δασικοί Χάρτες
Τα Σχέδια Πόλης
Ο Βιολογικός Καθαρισμός
Το Αιολικό Πάρκο στον Κόλπο του Μαραθώνα
Άλλο ''

3. Η συγκέντρωση έγινε από τους αιρετούς ... χωρίς ... τους αιρετούς , χωρίς καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων από τον Δήμο , ο Δήμαρχος αρνήθηκε πεισμόνως να απευθύνει έναν ολιγόλο χαιρετισμό ( ! ) , οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι απουσίαζαν .. Οι κάτοικοι δεν αντιδρούν μόνο για την ΜΠΕ αλλά για το σύνολο του έργου και απαιτούν την κατάργηση του ΠΕΣΔΑ ... Καμαρώστε ..:

Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ από το site του Δήμου Μαραθώνα :
'' ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Απριλίου το πρωί, στη Νέα Μάκρη, από την Επιτροπή Κατοίκων κατά του ΧΥΤΑ Γραμματικού με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Ιορδάνη Λουίζο και τους αρχηγούς
όλων των Δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Μαραθώνος, με αίτημα να σταματήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.
Για μία ώρα έγινε συμβολική κατάληψη και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνος, στο ύψος του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης.
Όπως τονίστηκε στη συγκέντρωση, η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του συγκεκριμένου έργου είναι ελλιπής και παραβιάζει οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ εκφράστηκε έντονα η λαϊκή απαίτηση για αναθεώρηση του περιφερειακού σχεδιασμού και διάλογο με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος. ''




Πολίτες του Δήμου Μαραθώνα , Πολίτες του Νομού Αττικής , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !
Πρέπει επιτέλους να αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες που του αναλογούν .
Τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος του περιβάλλοντος ( και όχι μόνον .. ) έχουν γίνει από τους αυτοδιοικητικούς , με την ανοχή ή και συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών .. Είτε με εξαγορά , είτε με εκμαυλισμό συνειδήσεων και ο χορός καλά κρατεί ..


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ , ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ , ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ !

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !


ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !


ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ , Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ , ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ..


'' Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ ''


Επιτροπή Γραμματικού κατά των ΧΥΤΑ


oxixyta.blogspot.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου